banner011
banner2
banner3

produk

Salaku pasangan anu inovatif, kami nawiskeun langkung seueur tibatan produk anu bernilai luhur.

deui >>

tentang Kami

Tim penjualan kami diwangun ku profésional anu gaduh pangalaman industri anu kuat.

ab-bg

naon urang ngalakukeun

Suzhou Springchem International Co., Ltd. parantos ngahususkeun dina panalungtikan sareng pamekaran sareng produksi fungisida kimia sapopoé sareng bahan kimia sanés ti saprak 1990s.Pabrik kami ayana di propinsi Zhejiang.Simkuring gaduh basa produksi sorangan kimia sapopoé sarta bactericide sarta mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional jeung R & D puseur rékayasa kota jeung test pilot base.We kungsi dileler salaku "The best cost-control supplier" ku akun konci.Produk urang geus dijual di domestik jeung mancanagara, sababaraha runtuyan produk urang boga gawé babarengan alus kalawan loba usaha kawentar di Cina.Urang nyadiakeun leuwih ti finest,-kinerja tinggi bahan baku kimiawi ..

deui >>
DIAJAR DEUI

Kami ngadegkeun reputasi kami dumasar kana kapercayaan yén konsistensi dina kualitas penting.

Klik pikeun manual
  • We have a united upward sales team, all have more than 10 years..

    Tim jualan

    Kami gaduh tim penjualan anu ngahiji, sadayana gaduh langkung ti 10 taun..

  • We have a procurement team. The Long-term cooperation customers..

    Tim Meuli

    Kami gaduh tim pengadaan.Pelanggan kerjasama jangka panjang..

  • We will provide consulting service personnel, and we would like..

    Para konsultan

    Kami bakal nyayogikeun tanaga jasa konsultasi, sareng kami hoyong ..

Aplikasi

Kami ngadukung anjeun dina nyanghareupan seueur tantangan sareng nawiskeun solusi anu didamel khusus.

  •  20+ 20+

    Nagara katutupan

  • 1000MT+ 1000MT+

    kapasitas

  • 2+ 2+

    agénsi

  • 1998 1998

    Ngadegkeun

  • 80+ 80+

    Pangalaman

warta

Grup musim semi kahareup bakal terus-terusan ningkatkeun merek, pamasaran sareng jasa.

Perayaan Natal anu Saé Sareng Staf Kami ...

Perayaan Festival Natal 2020 mangrupikeun acara anu hébat sareng luar biasa ...

Keunggulan sistem compound p...

Pengawet mangrupakeun aditif pangan indispensable dina industri pangan, nu bisa éféktif ngahambat baranahan mikroorganisme sarta nyegah spoilage dahareun, sahingga impro ...
deui >>

Wipes antiseptik

Wipes leuwih rentan ka kontaminasi mikroba ti produk perawatan pribadi has sahingga merlukeun konsentrasi luhur pengawet.Sanajan kitu, kalawan konsumsi ...
deui >>