he-bg

Perayaan Natal Anu Saé Sareng Staf Sareng Pelanggan Kami

Perayaan Festival Natal 2020 mangrupikeun momen anu hébat sareng luar biasa anu dipinuhan ku ekstasi sareng dinamisme anu luar biasa pikeun sadaya tenaga kerja perusahaan kami.

Fiesta Natal, anu dirayakeun di sakumna dunya, umumna mangrupikeun usum pikeun ngémutan kalakuan kabébasan, kaasih sareng kahadean ka anu dipikacinta, réréncangan, kolega, sareng tatangga, sareng ogé nyéépkeun waktos kanggo kumpul kulawarga. .

Sedengkeun pikeun kami di Suzhou Springchem International Co., Ltd., kabungahan sareng perayaan Natal dinyatakeun sareng sadaya tenaga kerja sareng konsumén urang sami.

Jeung salaku salah sahiji pabrik foremost of fungisida kimia sapopoé jeung bahan kimia rupa séjén;Sadayana hatur nuhun ka karyawan urang anu teu lirén sareng kerja keras, perusahaan nawiskeun kalakuan kabébasan ka karyawanna kalayan sababaraha bungkusan sareng panghargaan.

Pikeun mastikeun staf kami sohor tur relished festival Natal kalawan leuwih maranéhanana dipikacinta di gaya grand, parusahaan thoughtfully disseminated well-rangkep barang kado pikeun tiap worker di parusahaan.

Leuwih sarta luhur hadiah rangkep disebarkeun ka unggal pagawe di parusahaan urang, urang ogé dikelompokeun hiji tungtung taun merrymaking dimana urang masihan kaluar panghargaan jeung insentif ka rupa-rupa kategori staf di parusahaan, dumasar kana laju karya maranéhanana.

Sagampil éta prakték urang salaku produsén kacida dianggapkloroksilénolsareng bahan kimia anu sanés, kagiatan karaharjaan korporasi ka sadaya staf di perusahaan mangrupikeun padika pikeun ngémutan kasenangan sareng kasenangan perusahaan ngeunaan bakti sareng rajin para karyawan salami mangtaun-taun.

Salaku tambahan, kalakuan kahadean, babagi, jeung cinta ieu, ku pausahaan ieu engendered arah motivating sakabéh staf pausahaan pikeun ngaronjatkeun karajinan jeung produktivitas maranéhanana di séjén pikeun ngajaga status pausahaan salaku salah sahiji foremost pabrik fungisida kimiawi.

Merry Christmas

Réaksi para karyawan kana kabeungharan sareng sikep anu saé tina administrasi perusahaan mangrupikeun ekspresi pikagumbiraeun anu lengkep dina tampilan sareng ilustrasi cinta anu kami nunjukkeun ka aranjeunna, anu aranjeunna sadayana resep.

Saterusna, kapala unggal departemén dina organisasi vowed pikeun masihan pisan pangalusna maranéhanana babarengan jeung tim maranéhanana dina upholding standar pausahaan nu keur salah sahiji fungisida kimia terkemuka jeung pabrik bahan kimia rupa.

Kitu ogé, para karyawan ogé ngajamin perusahaan yén aranjeunna bakal tetep kerja keras pikeun mastikeun reputasi internasional perusahaan salaku salah sahiji pabrik fungisida kimia sareng bahan kimia anu pangsaéna dijaga ku komitmenna kana tanggung jawab padamelan na.

Perayaan Natal di perusahaan kami suksés sabab sadayana gumbira nalika aranjeunna balik ka bumi kalayan seueur bungkus kado karaharjaan pikeun perayaan Natal.

Mitra sareng kami pikeun fungisida kimia anu pangsaéna

Salaku salah sahiji pabrik ngarah fungisida kimiawi jeung bahan kimia rupa lianna kayaningkloroksilénol, anjeun tiasa gaduh kapercayaan ka kami pikeun sadaya kabutuhan kimiawi anjeun.

Anjeun tiasataros Kamikiwari keur salah sahiji fungisida kimia kualitas premium urang, tur anjeun bakal leuwih ti bungah anjeun invested dina produk finest.


waktos pos: Jun-10-2021