anjeunna-bg

Warta

  • Faktor naon anu aya hubunganana sareng kegigihan seungit?

    Faktor naon anu aya hubunganana sareng kegigihan seungit?

    Industri seungit sareng rasa nagara urang mangrupikeun industri anu berorientasi pasar sareng terpadu sacara global.Perusahaan seungit sareng seungit sadayana aya di Cina, sareng seueur produk seungit sareng seungit domestik ogé diékspor dina jumlah anu ageung.Sanggeus leuwih ti...
    Maca deui
  • Naha rasa alami langkung saé tibatan rasa sintétis

    Naha rasa alami langkung saé tibatan rasa sintétis

    Ti sudut pandang industri, seungit dipaké pikeun ngonpigurasikeun rasa ambu volatile zat, sumberna dibagi jadi dua kategori: hiji "rasa alam", tina tutuwuhan, sasatoan, bahan mikroba ngagunakeun "metode fisik". ekstrak ambu...
    Maca deui
  • Pangaruh alkohol cinnamyl dina produk perawatan kulit

    Pangaruh alkohol cinnamyl dina produk perawatan kulit

    Cinnamyl alkohol nyaéta parfum nu ngandung kayu manis jeung ekstrak balsamic, sarta eta kapanggih dina loba produk perawatan pribadi, kayaning moisturizers, cleaners, parfum, deodoran, produk bulu, kosmétik, jeung odol, mindeng dipaké salaku bumbu atawa bahan perasa.Jadi kuring...
    Maca deui
  • Aplikasi Damascenone dina rasa pangan

    Aplikasi Damascenone dina rasa pangan

    Damascenone, teu warnaan nepi ka cairan konéng caang.Ambuna umumna dianggap buah amis sareng kembang mawar.Rasakeun taliti, rasa amis damascenone milik alkohol amis, teu persis sarua jeung madu amis.Ambu damascenone ogé béda ...
    Maca deui
  • Aplikasi β-Damascone

    Aplikasi β-Damascone

    β-Damascone mangrupakeun komponén aroma leutik tapi kritis kapanggih ku Ohoff dina Bulgarian Turk minyak acuk.Kalayan mawar anu pikaresepeun, plum, anggur, raspberry sapertos catetan kembangan sareng buah alami, ogé gaduh kakuatan difusi anu saé.Nambahkeun sajumlah leutik kana rupa-rupa rumus rasa tiasa...
    Maca deui
  • Whis mangrupikeun aplikasi pikeun Natural Coumarin

    Whis mangrupikeun aplikasi pikeun Natural Coumarin

    Coumarin mangrupikeun sanyawa anu aya dina seueur pepelakan sareng ogé tiasa disintésis.Kusabab bau husus na, loba jalma resep ngagunakeun eta salaku aditif dahareun jeung bahan parfum.Coumarin dianggap berpotensi toksik pikeun ati sareng ginjal, sareng sanaos aman pisan pikeun ...
    Maca deui
  • Aplikasi antibakteri cinnamaldehyde dina bungkusan dahareun

    Aplikasi antibakteri cinnamaldehyde dina bungkusan dahareun

    Cinnamaldehyde akun pikeun 85% ~ 90% tina minyak atsiri kayu manis, sarta Cina mangrupakeun salah sahiji wewengkon penanaman utama kayu manis, sarta sumberdaya cinnamaldehyde beunghar.Struktur molekul Cinnamaldehyde (C9H8O) nyaéta gugus fényl anu dihubungkeun jeung acrylein, dina kaayaan alam ...
    Maca deui
  • Naha natrium bénzoat aman pikeun kulit

    Naha natrium bénzoat aman pikeun kulit

    Natrium bénzoat salaku pangawét loba dipaké dina industri pangan jeung kimia sarta kadangkala dipaké dina kosmétik atawa produk perawatan kulit.Tapi naha kontak langsung sareng kulit ngabahayakeun?Di handap, SpringChem bakal mawa anjeun dina lalampahan pikeun manggihan.Natrium bénzoat pengawet...
    Maca deui
  • Naha asam caprylhydroxamic aman pikeun kulit?

    Naha asam caprylhydroxamic aman pikeun kulit?

    Industri kageulisan sareng perawatan kulit janten langkung populer ayeuna, sareng kalolobaan produk perawatan kulit ngandung sababaraha asam caprylhydroxamic.Nanging, seueur jalma anu henteu terang pisan ngeunaan pengawet alami ieu sareng henteu terang naon éta, sumawona naon éta ...
    Maca deui
  • Naon kagunaan natrium bénzoat?

    Naon kagunaan natrium bénzoat?

    Dupi anjeun ngadéngé natrium bénzoat?Naha anjeun ningali dina bungkusan dahareun?Springchem bakal ngenalkeun anjeun sacara rinci di handap.Natrium bénzoat kelas-kadaharan nyaéta pangawét kadaharan has anu nyegah dékomposisi sareng kaasaman bari ogé manjangkeun umur rak.Éta dianggo pikeun nyimpen ...
    Maca deui
  • Naon bedana antara agén antibakteri sareng antimikrobial

    Naon bedana antara agén antibakteri sareng antimikrobial

    Naha anjeun ngartos bédana antara antibakteri sareng antimikroba?Duanana boga épék variatif dina rupa-rupa baktéri.Di dieu SpringCHEM bakal nginpokeun ka anjeun.Definisi aranjeunna: Definisi antibakteri: naon waé anu maéhan baktéri atanapi ngahalangan kapasitasna ...
    Maca deui
  • Opat pancegahan pikeun panggunaan Niacinamide

    Opat pancegahan pikeun panggunaan Niacinamide

    Pangaruh pemutihan Niacinamide janten langkung populer.Tapi naha anjeun terang pancegahan pikeun panggunaanana?Di dieu SpringCHEM bakal ngabejaan Anjeun.1. Uji kasabaran kedah dilakukeun nalika nganggo produk Niacinamide pikeun kahiji kalina Éta ngagaduhan tingkat iritasi anu tangtu.ABDI...
    Maca deui