he-bg

Warta

  • Current popular anti-dandruff materials

    bahan anti dandruff populér ayeuna

    ZPT, Climbazole sareng PO(OCTO) mangrupikeun bahan anti dandruff anu paling sering dianggo dina pasaran ayeuna, urang bakal diajar tina sababaraha dimensi: 1. ZPT dasar anti dandruff Mibanda kamampuan antibakteri anu kuat, sacara efektif tiasa maéhan dandruff. -ngahasilkeun fungi, kalayan ...
    Maca deui
  • What are the factors that affect the performance of cosmetic preservatives

    Naon faktor anu mangaruhan kinerja pengawet kosmetik

    Pengawet nyaéta zat anu nyegah tumuwuhna mikroorganisme dina produk atawa nyegah tumuwuhna mikroorganisme anu meta jeung produk.Pengawet henteu ngan ukur ngahambat métabolisme baktéri, kapang sareng ragi, tapi ogé mangaruhan kamekaran sareng réproduksi ...
    Maca deui
  • Introduction and summarization of cosmetic preservatives

    Bubuka sareng kasimpulan pengawet kosmetik

    Desain sistem pengawet kosmetik kedah nuturkeun prinsip kaamanan, efektivitas, pertinence sareng kasaluyuan sareng bahan-bahan sanés dina rumus.Dina waktu nu sarua, pangawét dirancang kudu nyoba minuhan sarat di handap ieu: ①Broad-spe...
    Maca deui
  • The advantages of the compound system of preservatives

    Kaunggulan tina sistem majemuk pengawet

    Pengawet mangrupakeun aditif pangan indispensable dina industri pangan, nu bisa éféktif ngahambat baranahan mikroorganisme sarta nyegah spoilage dahareun, sahingga ngaronjatkeun umur rak produk.Kiwari, seueur konsumen ngagaduhan salah paham ngeunaan pelestarian ...
    Maca deui
  • Antiseptic wipes

    Wipes antiseptik

    Wipes leuwih rentan ka kontaminasi mikroba ti produk perawatan pribadi has sahingga merlukeun konsentrasi luhur pengawet.Tapi, ku ngungudag konsumen kana hampang produk, pengawet tradisional kalebet MIT&CMIT, formaldehida sust ...
    Maca deui
  • Chlorphenesin

    Klorfénésin

    Chlorphenesin (104-29-0), ngaran kimia nyaéta 3-(4-chlorophenoxy) propana-1,2-diol, umumna disintésis ku réaksi p-chlorophenol jeung propiléna oksida atawa épiklorohidrin.Éta mangrupikeun agén antiseptik sareng antibakteri spéktrum lega, anu gaduh pangaruh antiseptik dina G ...
    Maca deui
  • The supervision and management of children’s cosmetics regulations

    Pengawasan sareng ngokolakeun peraturan kosmétik barudak

    Pikeun ngatur produksi kosmétik barudak sareng kagiatan operasi bisnis, pikeun nguatkeun pangawasan sareng administrasi kosmétik murangkalih, pikeun mastikeun kasalametan murangkalih nganggo kosmétik, numutkeun peraturan ngeunaan pangawasan sareng administrasi kosmétik a...
    Maca deui
  • Is phenoxyethanol harmful to the skin?

    Naha phenoxyethanol ngabahayakeun pikeun kulit?

    Naon phenoxyethanol?Phenoxyethanol nyaéta éter glikol anu diwangun ku ngagabungkeun gugus fénolik jeung étanol, sarta némbongan salaku minyak atawa mucilage dina kaayaan cair na.Ieu mangrupakeun pangawét umum dina kosmétik, sarta bisa kapanggih dina sagalana ti krim raray ka lotions.Phen...
    Maca deui
  • Properties and applications of lanolin

    Sipat sareng aplikasi lanolin

    Lanolin mangrupikeun produk sampingan anu dicandak tina cucian wol kasar, anu diekstrak sareng diolah pikeun ngahasilkeun lanolin anu disampurnakeun, ogé katelah lilin domba.Éta henteu ngandung trigliserida sareng sékrési tina kelenjar sebaceous kulit domba.Lanolin sami sareng ...
    Maca deui
  • The difference between 1,2-propanediol and 1,3-propanediol in cosmetics

    Beda antara 1,2-propanediol sareng 1,3-propanediol dina kosmétik

    Propilén glikol mangrupikeun zat anu sering anjeun tingali dina daptar bahan kosmétik pikeun dianggo sapopoé.Sababaraha dilabélan salaku 1,2-propanediol sareng anu sanésna 1,3-propanediol, janten naon bédana?1,2-Propilén glikol, CAS No. 57-55-6, rumus molekul C3H8O2, nyaéta kimia ...
    Maca deui
  • Activated poly sodium metasilicate (APSM)

    Diaktipkeun poli natrium metasilikat (APSM)

    parusahaan urang kaluaran taunan 50000 ton instan laminate komposit natrium silikat, nyaéta ngaliwatan drying semprot munara.Powdery, beurat spésifik bisa disaluyukeun nurutkeun sarat.Produkna mangrupikeun detergén bébas fosfor anu épisién sareng larut gancang, anu ...
    Maca deui
  • CPC VS Triclosan

    BPK VS Triclosan

    BPK VS Triclosan Efficacy jeung kinerja.Triclosan lumaku pikeun odol, tapi henteu pikeun produk bilas, sareng panilitian nunjukkeun yén éta henteu langkung saé tibatan sabun waé.Dina hal konsentrasi, BPK gaduh mode aksi anu langkung kuat tibatan triclosan.BPK: Bendungan penghalang...
    Maca deui