Aakku Cina Triclosan / pabrik TCS jeung suppliers |Springchem
he-bg

Triclosan / TCS

Triclosan / TCS

Ngaran Produk:Triclosan / TCS

Ngaran Brand:MOSV TS

CAS#:3380-34-5

Molekul:C12H7Cl3O2

MW:289.5

eusi:99%


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

bubuka:

INCI CAS# Molekul MW
Triclosan 3380-34-5 C12H7Cl3O2 289.5

Spéktrum anu lega, efisien, kaamanan sareng antibakteri non-toksik.a antibakteri umumna diaku pangaruh husus alus.

Stabilitas: stabil dina gelar rada luhur, asam atawa solusi alkali, nembongkeun non-toksik sarta ngabalukarkeun euweuh polusi lingkungan.

Kaamanan: Diulang-ulang dipraktékkeun di luar negeri yén éta henteu gaduh karacunan akut sareng karacunan kronis, henteu timbul sensitipitas, hypersusceptibility, teratogenicity, carcinogenicity & photosensitization.The 'Cl' ofTriclosanboga stabilitas aneh, klorin bébas dileupaskeun.Éta henteu métabolismena ngaliwatan ati sareng nephridium, aman sareng teu bahaya sanajan dosis langkung ti 10% kana formulasi.

Sanyawa organik ieu mangrupa padet bubuk bodas kalayan bau phenolic rada aromatik.Dikatégorikeun salaku fénol fénol polychloro, triclosan nyaéta sanyawa aromatik terklorinasi anu ngagaduhan gugus fungsi anu ngawakilan éter sareng fénol.Phenol sering nunjukkeun sipat antibakteri.Triclosan larut dina étanol, métanol, dietil éter, sareng larutan anu dasar pisan sapertos larutan natrium hidroksida 1M, tapi ngan rada leyur dina cai.Triclosan tiasa disintésis tina 2,4-diklorofénol.

spésifikasi

Penampilan Rupa, bubuk kristal bodas
Kasucian 97.0~103.0%
Titik lebur 55,5 ~ 57,5 ​​℃
Cai 0,1% Maks
Sésa dina ignition 0,1% Maks
Logam beurat 0,002% Max

Bungkusan

Dipak ku kendang kardus.25kg / kardus kendang sareng kantong jero PE ganda (Φ36 × 46.5cm)

Periode validitas

12 bulan

Panyimpenan

dina kaayaan rindang, garing, sareng disegel, seuneu pencegahan.

Aplikasi

Triclosan tiasa dianggo salaku antibakteri sareng antiseptik dina widang produk perawatan pribadi kuratif atanapi produk disinféktan kosmetik.Buccal.

Triclosan dipaké salaku scrub rumah sakit dina 1970s.Saprak harita, éta geus dimekarkeun komersil tur kiwari mangrupa bahan umum dina sabun (0,10-1,00%), shampoos, deodoran, odol, mouthwashes, suplai beberesih, jeung péstisida.Ieu mangrupa bagian ti produk konsumen, kaasup utensils dapur, Toys, parabot keur sare, kaos kaki, jeung bags.This sampah sanyawa organik mangrupakeun bubuk padet bodas jeung slight aromatik, bau phenolic.Dikatégorikeun salaku fénol fénol polychloro, triclosan nyaéta sanyawa aromatik terklorinasi anu ngagaduhan gugus fungsi anu ngawakilan éter sareng fénol.Phenol sering nunjukkeun sipat antibakteri.Triclosan larut dina étanol, métanol, dietil éter, sareng larutan anu dasar pisan sapertos larutan natrium hidroksida 1M, tapi ngan rada leyur dina cai.Triclosan tiasa disintésis tina 2,4-diklorofénol.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami