he-bg

Kamanusaan sarta Studi Pribadi

Kamanusaan sarta Studi Pribadi

Gaya hirup anu langkung gancang tina konsumen modéren nyababkeun kahayang pikeun produk multi-fungsi pikeun nganteurkeun beberesih sareng seueur deui - sadayana dina hiji!Nyiptakeun formulasi perawatan kulit sareng perawatan rambut anu mujarab kalayan bahan kageulisan kami!Urang ngamekarkeun aktip, bahan pangaruh anu bakal nulungan anjeun ngarumuskeun produk inovatif tur éféktif naon rutin kageulisan maranéhanana.

Kamanusaan sarta Studi Pribadi

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

BIT 10% CAS No.2634-33-5 BIT 20% CAS No.2634-33-5 PHMB 20% CAS No.32289-58-0
DDAB 80% CAS No.2390-68-3 DDAC 80% CAS No.7173-51-5 PCMX CAS No.88-04-0
TCC CAS No.101-20-2 TCS CAS No.3380-34-5 PVP-K90
Lanolin CAS No.8006-54-0 Lanolin-PEG75 CAS No.8039-09-6 MIT&CMIT 1.5 CAS No.26172-55-4+55965-84-9
PEG-120 CAS No.86893-19-8 PEG-120T CAS No.86893-19-8 TISE-120 CAS No.86893-19-8
Guar 1603C CAS No.71329-50-5 Guar 1330 & 1430 CAS No.65497-29-2 Guar 3150 & 3151 CAS No.39421-75-5
D-Panténol 75% CAS No.81-13-0;(7732-18-5) D-Panténol 98% CAS No.81-13-0;(7732-18-5) CHG 20% CAS No.18472-51-0
Piroctone Olamine CAS No.68890-66-4 Climbazol CAS No.38083-17-9 Klorfénésin CAS No.104-29-0
Allantoin CAS No.97-59-6 1,3-Propanédiol CAS No.504-63-2 Imidazolidinyl uréa CAS No.39236-46-9
DMDMH 50% CAS No.6440-58-0 DMDMH 95% CAS No.6440-58-0 Diazolidinylurea CAS No.78491-02-8
Hydroxyacetophenone CAS No.. 70161-44-3 Asam Caprylhydroxamic CAS No.7377-03-9 Phenoxyethanol 99% CAS No.122-99-6
Nikotinamide CAS No.C6H6N2O Isopropil métilfénol (IPMP) CAS No.3228-02-2 Cetil Trimétil Amonium Klorida (CTAC)
2186 Glabridin-90 CAS No.84775-66-6 2189 Glabridin-40 CAS No.84775-66-6 Nikotinamide

waktos pos: Dec-02-2021