Aakku Cina Povidone-K90 / PVP-K90 pabrik jeung suppliers |Springchem
he-bg

Povidone-K90 / PVP-K90

Povidone-K90 / PVP-K90

Ngaran Produk:Povidone-K90 / PVP-K90

Ngaran Brand:MOSV K90

CAS#:Euweuh

Molekul:(C6H9NO)n

MW:Euweuh

eusi:97%


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

bubuka:

INCI Molekul
POVIDONE-K90 (C6H9NO)n

Povidone (polyvinylpyrrolidone, PVP) dianggo dina industri farmasi salaku kendaraan polimér sintétik pikeun nyebarkeun sareng ngagantungkeun ubar.Cai mibanda sababaraha kagunaan, kaasup salaku binder pikeun tablet sarta kapsul, urut pilem pikeun solusi ophthalmic, pikeun mantuan dina cairan rasa jeung tablet chewable, sarta salaku napel pikeun sistem transdermal.

Povidone boga rumus molekular (C6H9NO)n sarta némbongan salaku bubuk bodas nepi ka rada pareum-bodas.Formulasi povidone seueur dianggo dina industri farmasi kusabab kamampuan ngaleyurkeun dina cai sareng pelarut minyak.Jumlah k ngarujuk kana beurat molekular rata-rata povidone.Povidones kalawan K-nilai luhur (ie, k90) teu biasana dibikeun ku suntikan alatan beurat molekul tinggi maranéhanana.Beurat molekular anu langkung luhur nyegah ékskrési ku ginjal sareng ngakibatkeun akumulasi dina awak.Conto formulasi povidone anu paling terkenal nyaéta povidone-iodin, disinféktan penting.

Ngalir bébas, bubuk bodas, stabilitas alus, non-iritasi, leyur dina cai jeung etnol, leuwih amansarta leuwih gampang ngagunakeun, Éféktif dina killing bacillus, virus & epiphytes. Cocog jeung paling permukaan.

Aya salaku ngalir bébas, bubuk coklat redish, non-irritant kalawan stabilitas alus, leyur dina cai jeung alkohol, leyur dina diethylethe na kloroform.

spésifikasi

Penampilan Bubuk bodas atanapi konéng-bodas
K-Nilai 81.0~97.2
Nilai PH (5% dina cai) 3.0~7.0
cai% ≤5.0
Résidu dina ignition% ≤0.1
Pimpin PPM ≤10
Aldehida% ≤0.05
Hidrazin PPM ≤1
Vinylpyrrolidone% ≤0.1
Nitrogén% 11.5~12.8
Peroksida (sakumaha H2O2) PPM ≤400

Bungkusan

25KGS per kendang kardus

Periode validitas

24 bulan

Panyimpenan

Dua taun upami disimpen dina kaayaan tiis sareng garing sareng wadahna katutup ogé

Aplikasi

Polyvinylpyrrolidone biasana aya dina bentuk bubuk atanapi solusi.PVP dina kosmétik mousse, letusan, sarta bulu, cet, tinta percetakan, tékstil, percetakan jeung dyeing, tabung gambar warna bisa dipaké salaku agén palapis permukaan, agén dispersing, thickeners, binders.Dina ubar paling loba dipaké binders pikeun tablet, granules jeung saterusna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami