Aakku Cina D-Panthenol 98% pabrik jeung suppliers |Springchem
he-bg

D-Panténol 98%

D-Panténol 98%

Ngaran Produk:D-Panténol 98%

Ngaran Brand:MOSV DP

CAS#:81-13-0;(7732-18-5)

Molekul:C9H19NO4

MW:205.25

eusi:98%


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

bubuka:

INCI CAS# Molekul MW
D-Panténol+ (cai) 81-13-0;(7732-18-5) C9H19NO4 205.25

D-Panténolnyaéta prékursor vitamin B5.Ieu ngandung teu kurang ti 75% D-Panthenol.D-Panthenol nyaéta cairan kentel anu jelas tina henteu warnaan dugi ka koneng, kalayan bau anu hampang.

spésifikasi

Penampilan Cairan anu teu warnaan, kentel sareng jelas
Idéntifikasi Réaksi positif
Assay 98,0%~102,0%
Cai Teu leuwih ti 1,0%
rotasi optik husus +29,0° ~+31,5°
Batesan aminopropanol Teu leuwih ti 1,0%
Sésa dina ignition Teu leuwih ti 0,1%
Indéks réfraktif (20 ℃) 1.495~1.502

Bungkusan

20 kg/bungkus

Periode validitas

12 bulan

Panyimpenan

dina kaayaan rindang, garing, sareng disegel, seuneu pencegahan.

Aplikasi

D-Panthenol loba dipaké dina ubar, kadaharan, feed, kosmétik industry.It dipaké salaku suplement gizi sarta enhancer dina industri pangan.It promotes métabolisme protéin, lemak, gula, ngajaga kulit jeung mémbran mukosa, ngaronjatkeun bulu. gloss, ningkatkeun kekebalan sareng nyegah lumangsungna panyakit.Dina industri kosmétik: fungsi asuhan dina kulit ieu manifested salaku moisturizer penetrasi jero, nu ngarangsang tumuwuhna sél épitél, promotes penyembuhan tatu sarta maénkeun peran anti-radang. kuku, masihan aranjeunna kalenturan.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami