he-bg

Kulit & Metalworking Cairan

Kulit & Metalworking Cairan

Kami nyayogikeun rupa-rupa sterilisasi sareng disinfeksi dumasar kana cai pikeun produsén produk pikeun kulit sareng cairan logam, pikeun nyumponan biocides spéktrum anu lega sareng sipat antijamur tambahan.

Kulit & Metalworking Cairan

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

BIT 85% CAS No.2634-33-5 BKB 95% CAS No.7281-04-1 Bronopol CAS No.52-51-7
Glutaraldehida 50% CAS No.111-30-8 Glutaraldehida 25% CAS No.111-30-8 PCMX CAS No.88-04-0
IPBC 98% CAS No.55406-53-6 MIT&CMIT 14 CAS No.26172-55-4+55965-84-9 PCMC CAS No.59-50-7
PHMB 20% CAS No.32289-58-0 PHMB 95% CAS No.32289-58-0 PHMB 98% CAS No.32289-58-0
3, 5-Xylénol/MX99% CAS No.108-68-9 MESITYL OXIDE (MO) CAS No.141-79-7 ISOPHORON (IPHO) CAS No.78-59-1

waktos pos: Dec-02-2021