he-bg

Perawatan rumah tangga sareng beberesih

Perawatan rumah tangga sareng beberesih

Produk detergents anu langkung hampang sareng sintétik henteu deui dipésér ngan ukur pikeun kamampuan ngabersihkeun, tapi ogé pangalaman konsumen anu pikaresepeun, saimbang pH.

Perawatan rumah tangga sareng beberesih

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

BIT 10% CAS No.2634-33-5 BIT 20% CAS No.2634-33-5 Bronopol CAS No.52-51-7
BKC 50% CAS No.8001-54-5 BKC 80% CAS No.8001-54-5 DEET CAS No.. 134-62-3
DDAB 80% CAS No.2390-68-3 DDAC 80% CAS No.7173-51-5 DCMX CAS No.133-53-9
Glutaraldehida 50% CAS No.111-30-8 MIT&CMIT 1.5 CAS No.26172-55-4+55965-84-9 PCMX CAS No.88-04-0
TCC CAS No.101-20-2 TCS CAS No.3380-34-5 PCMC CAS No.59-50-7
PHMB 20% CAS No.32289-58-0 PVP-K90 Isopropil métilfénol (IPMP) CAS No.3228-02-2
Cetil Trimétil Amonium Klorida (CTAC)

waktos pos: Jun-09-2021