he-bg

Bersihan industri & institusional

Bersihan industri & institusional

Kalayan ngembangkeun industri sareng tatanén, produk beberesih anu langkung efektif sareng ramah lingkungan tiasa ningkatkeun efisiensi sareng nyayogikeun jaminan pikeun ranté industri.Kalayan akselerasi prosés integrasi global, daérah umum sareng rumah sakit beuki nungtut pencegahan sareng ngabasmi wabah.

Bersihan industri & institusional

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

BIT 10% CAS No.2634-33-5 BIT 20% CAS No.2634-33-5 Bronopol CAS No.52-51-7
DDAB 80% CAS No.2390-68-3 DCMX CAS No.133-53-9 PCMX CAS No.88-04-0
Glutaraldehida 50% CAS No.111-30-8 PVP-K90 PVP-I CAS No.. 25655-41-8
MIT&CMIT 1.5 CAS No.26172-55-4+55965-84-9 Isopropil métilfénol (IPMP) CAS No.3228-02-2

waktos pos: Jun-09-2021