Aakku Kauntungannana - Suzhou Springchem International Co., Ltd.
he-bg

Kauntungan

ssa

Tim Service profésional

Kami gaduh pangalaman mangtaun-taun dina fungisida kimia sapopoé sareng lapangan kimia anu sanés

aas

Prosés Operasi Standar

Ti konfirmasi pesenan ka palaksanaan, aya sistem lengkep pikeun mastikeun yén konsumén nampi barang mulus tur satisfactorily

1

Logistik Gancang sareng Aman

Gaduh hubungan koperasi jangka panjang sareng stabil sareng pangirim angkutan barang profésional sareng perusahaan pengiriman barang pikeun mastikeun yén barang ngahontal konsumén gancang sareng aman.

3

Tim jualan

Kami gaduh tim penjualan anu ngahiji, sadayana gaduh langkung ti 10 taun pangalaman bisnis.Kami pisan wawuh jeung produk, urang akurat bisa ngenalkeun produk ka anjeun sarta nyadiakeun bongbolongan rumusan, pikeun mastikeun kinerja produk pangalusna. Tim kami hoyong nyarankeun produk panganyarna na aplikasi ka konsumén urang ogé.

2

Tim Meuli

Kami gaduh tim pengadaan.Konsumén kerjasama jangka panjang, kami hoyong ngadukung aranjeunna pikeun ngalegaan ranté pasokan kana produk anu dipénta atanapi nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun dipilih.Sanggeus éta, pengadaan sareng pangiriman bakal disusun sacara digabungkeun pikeun ngahontal tujuan ngahémat biaya transportasi pikeun konsumén.

cc

Para konsultan

Urang bakal nyadiakeun tanaga jasa konsultan, sarta kami hoyong cooperate jeung konsumén pikeun ngalakukeun panalungtikan pasar, kawas sababaraha informasi industri jeung produk anyar trends.We ngalakukeun, pilarian online, harga rujukan, konsultan ahli asosiasi industri jeung saterusna.(Layanan konsultan anu gratis upami teu aya biaya pihak katilu anu khusus)