he-bg

Cat Palapis Jeung Plester

Cat Palapis Jeung Plester

Kami nyayogikeun sterilisasi sareng disinfeksi pikeun produsén produk pikeun palapis sareng plester.produk urang ngandung bau low formaldehida donor system.protection tina jamur permukaan jeung growth.Primary ganggang jeung pelestarian sekundér ditingkatkeun kinerja antifungal.

Palapis cet sareng Plester

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

Glutaraldehida 50% CAS No.111-30-8 Glutaraldehida 25% CAS No.111-30-8 PCMX CAS No.88-04-0
IPBC 98% CAS No.55406-53-6 MIT&CMIT 14 CAS No.26172-55-4+55965-84-9 PCMC CAS No.59-50-7
PVP-K90 DDAB 80% CAS No.2390-68-3 DCMX CAS No.133-53-9
PHMB 20% CAS No.32289-58-0 PHMB 95% CAS No.32289-58-0 PHMB 98% CAS No.32289-58-0
Séng ricinoleate CAS No.13040-19-2 BIT 85% CAS No.2634-33-5 3, 5-Xylénol/MX99% CAS No.108-68-9
MESITYL OXIDE (MO) CAS No.141-79-7 ISOPHORON (IPHO) CAS No.78-59-1 Cetil Trimétil Amonium Klorida (CTAC)
Dimétil Diallyl Amonium Chloride (DADMAC) CAS No.7398-69-8

waktos pos: Dec-02-2021