Aakku Cina 1,3 Propanediol pabrik jeung suppliers |Springchem
he-bg

1,3 propanédiol

1,3 propanédiol

Ngaran Produk:1,3 propanédiol

Ngaran Brand:MOSV PND

CAS#:504-63-2

Molekul:C3H8O2

MW:76.10

eusi:99%


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

bubuka:

INCI CAS# Molekul MW
1,3-Propanédiol 504-63-2 C3H8O2 76.10

1,3-Propanediol (disebut salaku Propanediol akherat), utamana dipaké salaku pangleyur a.Éta tiasa ngalereskeun sisik wol anu rusak dina produk perawatan rambut, ngajantenkeun rambut langkung mulus.Nyegah bulu sénsitip, tambahkeun 5%.Ogé dipaké salaku agén kontrol viskositas.Murni 1,3-Propanediol boga pH deukeut 7 komo dina konsentrasi luhur batan 70% euweuh iritasi kulit atawa sensitization.

Propanediol ningkatkeun hidrasi nalika dianggo dina produk rambut sareng awak, sareng dina 5%, ngalaksanakeun langkung saé tibatan Propilén glikol sareng Butilen glikol.Nalika digabungkeun sareng Gliserin, Propanediol nunjukkeun pangaruh sinergis anu ngirangan kalemahan Gliserin, bari nawiskeun kauntungan tina paningkatan tingkat hidrasi.Dina tingkat nepi ka 75%, éta nembongkeun potensi low pikeun ngairitasi atanapi sensitize kulit.

1,3-Propanediol (disebut Propanediol saterusna) bisa naekeun efficacy tina pengawet.Propanediol teu dianggap salaku pangawét sorangan, tapi bisa meta salaku booster dina loba sistem pangawet.Propanediol mangrupikeun booster efisien khususna dina formulasi dumasar Phenoxyethanol ngalawan baktéri (boh gram positip sareng négatip) sareng ragi.Pamakéan Propanediol tiasa ngirangan sacara signifikan jumlah pengawet anu diperyogikeun dina formulasi.

spésifikasi

eusi tina 1,3-Propanédiol(GC Daérah% ≥99.8
Warna(Hazen / APHA ≤10
Cai(ppm ≤1000
Titik lebur () -27
titik didih () 210-211
Dénsitas rélatif (cai=1) (25) 1.05
Dénsitas uap relatif (atmosfir = 1) 2.6
Tekanan uap jenuh (kPa) (60) 0.13
Titik nyala () 79
Suhu nyala () 400
Kalarutan Leyur dina caiétil alkoholdietil

Bungkusan

 25kg/bungkus

Periode validitas

12 bulan

Panyimpenan

dina kaayaan rindang, garing, sareng disegel, seuneu pencegahan.

Aplikasi

Politrimétilén tereftalat(PTT), drug panengah & Antioksidan Anyar, ranté extender di polyurethane

Kosmétik, pangleyur, anti ngagibleg

 

Sertipikat Analisis
 Ngaran Produk:   1,3-Propanédiol
 Pasipatan  spésifikasi  Hasilna
  Eusi (wt﹪)   Min.99.80   99.80
  Kandungan Cai   Max.1000 ppm   562
  Warna APHA   Max.10   2.70
  Logam beurat (wt﹪)   Max.0.001   Lulus

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami