Aakku Cina Benzalkonium klorida / BKC 50% pabrik jeung suppliers |Springchem
he-bg

Bénzalkonium Klorida / BKC 50%

Bénzalkonium Klorida / BKC 50%

Ngaran Produk:Bénzalkonium Klorida / BKC 50%

Ngaran Brand:MOSV BKC

CAS#:8001-54-5

Molekul:C17H30ClN

MW:339.96

eusi:50%


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

bubuka:

INCI CAS# Molekul MW
Bénzalkonium klorida 8001-54-5 C17H30ClN 339.96

Aplikasi dibasajankeun domestik ka tatanén, industri, sareng klinis.Aplikasi domestik kalebet pelembut lawon, kabersihan pribadi sareng produk kosmétik, sapertos sampo, kondisioner, sareng lotion awak, ogé solusi ophthalmic sareng pangobatan anu nganggo jalur nasal pangiriman.BKCÉta ogé mangrupikeun bahan aktif anu paling umum dina disinféktan anu dianggo dina padumukan, industri, tatanén, sareng setélan klinis.Pamakéan kadaptar tambahan pikeun BKCdi Amérika Serikat kaasup aplikasi dina surfaces indoor jeung outdoor (tembok, floors, jamban, jsb), parabot tatanén jeung kandaraan, humidifiers, tank neundeun cai, produk pikeun pamakéan di pools padumukan jeung komérsial, balong hias jeung fountains, garis cai jeung sistem, pulp jeung produk kertas, sarta pelestarian kai.Konsentrasi anu disarankeun atanapi diidinan BKCdina produk béda béda considerably nurutkeun aplikasi.

spésifikasi

Barang Baku (50%)
penampilan Cairan teu warnaan
eusi aktip% 48-52
uyah amina% 2.0 max
PH (1% larutan cai) 6.0 ~ 8.0 (asal).

Bungkusan

 200 kg drum 

Periode validitas

36 sasih

Panyimpenan

BKC bisa disimpen dina suhu kamar (max.25 ℃) dina peti aslina unpened salila sahenteuna 3 taun.Suhu gudang kudu dijaga handap 25 ℃.

Aplikasi

1.Water treatment: Dipaké salaku bactericide, maéhan héjo, titik hideung jeung mustard ganggang;

2.Detergent: detergent atah material;

3.Food aditif pertambangan, samak, pupuk, electroplating, dying, percetakan, precision casting jsb

4.Oil & gas industri: biocide kuat tur kamampuhan algicide, pikeun nyegah pipe ti keur diblokir sarta rusted.

5.Bactericidal jeung algal killer, dosis umumna 50-100mg / L.Clay peeling agén, make 200-300mg / L

 

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk:
  Bénzalkonium klorida 50% 
Barang spésifikasi Hasilna
  Analisis   Cairan transparan konéng lampu   Cairan transparan konéng lampu
 Kandungan padet (%)   50,0 mnt   50.89
  PH   4.0-8.0   6.41
  uyah amin   2.0 max    1.14

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami