he-bg

Bahan kimia konstruksi

Bahan kimia konstruksi

Kami nyayogikeun sterilisasi sareng disinfeksi pikeun produsén produk pikeun Konstruksi. Produk kami ngagabungkeun kagiatan mikrobiologis repid sareng pelestarian jangka panjang anu efektif.pikeun minuhan sipat biocides spéktrum lega.

Bahan kimia konstruksi

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

Ngaran INCI

CAS No.

BIT 85% CAS No.2634-33-5 BKB 95% CAS No.7281-04-1 Bronopol CAS No.52-51-7
Glutaraldehida 50% CAS No.111-30-8 Glutaraldehida 25% CAS No.111-30-8 PCMX CAS No.88-04-0
IPBC 98% CAS No.55406-53-6 MIT&CMIT 14 CAS No.26172-55-4+55965-84-9 TCS CAS No.3380-34-5
PHMB 95% CAS No.32289-58-0 PHMB 98% CAS No.32289-58-0 TCC CAS No.101-20-2
DDAB 80% CAS No.2390-68-3 DDAC 80%   3, 5-Xylénol/MX99% CAS No.108-68-9
MESITYL OXIDE (MO) CAS No.141-79-7 ISOPHORON (IPHO) CAS No.78-59-1

waktos pos: Dec-02-2021