Aakku Cina Phenoxyethanol pabrik jeung suppliers |Springchem
he-bg

Phenoxyétanol

Phenoxyétanol

Ngaran Produk:Phenoxyétanol

Ngaran Brand:MOSV PN

CAS#:122-99-6

Molekul:C6H5OCH2CH2OH

MW:138.173.

eusi:99%


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

bubuka:

INCI CAS# Molekul MW
Phenoxyétanol 122-99-6 C6H5OCH2CH2OH 138.173.

cairan oily transparan teu warnaan, kamampuhan pikeun cai jeung pangleyur organik polar kayaning étanol,propanol, propiléna glikol larut, tapi ogé kalawan runtuyan Protectol BASF tina cairan sapertisakumaha Protectol GA50, Protectol PP, jsb Pergaulan;kusabab leyur na alus teuing, éta ngaleyurkeun kalawantipena béda produk sakabéhna, bisa dipaké rupa-rupa bahan sweetening jeung leyuran bahan aktip;in vivo panalungtikan éksternal, Protectol pe teu merangsang kulit, teu zat mutagenic.Produk ieu ngagaduhan kagiatan antimikrobial spéktrum lega, kagiatanana pikeun dianggo dina rentang pH anu lega;konsentrasi inhibitory minimum 0,06% -1,00%.

spésifikasi

Penampilan Cairan kentel teu warnaan
Uji % ≥99%
Pénol (ppm) ≤25
PH 5-7
Warna (APHA) ≤30
cai% 0.5

Bungkusan

200kg drum/Isotank/IBC tank dina 25kg, 230kg drum plastik. 

Periode validitas

12 bulan

Panyimpenan

Kudu disimpen dina wadahna katutup pageuh dina suhu kamar dina ventilated well, garing jeung tiis tempat;produk ieu dina suhu ambient 50 °C

Aplikasi

Ieu bisa dipaké dina ubar, kosmétik, suplai beberesih rumah tangga,sterilisasi antiseptik, disinfecting wipes pikeun pelestarian, kosmétik, toiletries antiseptik dilestarikan

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami