anjeunna-bg

(2,5-Dioxo-4-imidazolidinyl ) urea / Pabrikan Allantoin

(2,5-Dioxo-4-imidazolidinyl ) urea / Pabrikan Allantoin

Ngaran Produk:(2,5-Dioxo-4-imidazolidinyl ) uréa / Allantoin

Ngaran Brand:MOSV AN

CAS#:97-59-6

Molekul:C4H6N4O3

MW:158.12

eusi:99%


Rincian produk

Tag produk

Parameter Allantoin

bubuka:

INCI CAS# Molekul MW

(2,5-Dioxo-4-imidazolidinyl ) uréa

 

97-59-6

 

C4H6N4O3

 

158.12

 

bubuk kristalin bodas;slight leyur dina cai, rada leyur dina alkohol jeung aeter, leyur dina cai panas, alkohol panas jeung leyuran natrium hidroksida.

Allantoin mangrupikeun sintétik, bubuk higroskopis anu ngalir bébas, seueur dianggo dina formulasi kosmetik, dermatologis sareng farmasi pikeun sipat anu nenangkeun sareng anti iritasi.Allantoin gaduh pangaruh moisturizing sareng keratolitik, ningkatkeun eusi cai tina matriks ekstrasélular sareng ningkatkeun desquamation lapisan luhur sél kulit paéh, ningkatkeun kalancaran kulit;promosi proliferasi sél jeung penyembuhan tatu;sarta soothing, anti irritant, sarta éfék protectant kulit ku ngabentuk kompléx kalawan irritants jeung agén sensitizing.Allantoin ngarangsang cageur, formasi jaringan normal sanajan dina konsentrasi low.

Nalika allantoin aya dina ekstrak botanis tina tutuwuhan komfrey, sacara umum disintésis sacara kimia pikeun nyumponan paménta sadunya.

spésifikasi

Penampilan sareng warna

bubuk kristalin bodas 

Kamurnian%

98.5-101.0

Titik lebur ℃

Ngeunaan 225

PH

4.0-7.0

Leungitna dina drying % ≤

0.1

zat patali

mumpuni

Sésa %≤

0.1

Sulfat %≤

0.1

Bungkusan

Dipak ku kendang kardus.25kg / kardus kendang sareng kantong jero PE ganda (Φ36 × 46.5cm)

Periode validitas

12 bulan

Panyimpenan

Simpen dina tempat anu rindang, tiis sareng garing, disegel

Aplikasi Allantoin

Allantoin mangrupikeun aditif khusus anu épéktip pikeun kosmétik sareng farmasi nyageurkeun tatu kulit.Bisa ngamajukeun sél panutup produing, nyieun tatu dudung gancang.Sarta eta oge bisa soften beratin, ngajaga Uap, nyieun kulit beueus tur lemes.Bisa loba dipaké pikeun ngubaran lambung [duodenal] ulear, tatu sarta dipaké salaku aditif produk perawatan pribadi gizi, jsb dosage dianjurkeun: 0,1% -0,2%

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami