Aakku Cina Séng Ricinoleate pabrik jeung suppliers |Springchem
he-bg

Séng Ricinoleate

Séng Ricinoleate

Ngaran Produk:Séng Ricinoleate

Ngaran Brand:MOSV ZR

CAS#:13040-19-2

Molekul:C36H66O6Zn

MW:660.29564

eusi:99%


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

bubuka:

INCI CAS# Molekul MW
Séng ricinoleate 13040-19-2 C36H66O6Zn 660.29564

Séng ricinoleate nyaéta uyah séng asam ricinoleic, asam lemak utama kapanggih dina minyak jarak.Éta dianggo dina seueur deodoran salaku agén nyerep bau.Mékanisme kagiatan ieu teu jelas

spésifikasi

Penampilan bubuk halus, bubuk bolu bodas
Kandungan Zincion 9%
Kaleyuran alkohol akur
Kasucian 95%,99%
Nilai PH 6
Uap 0,35%

Bungkusan

25kg / anyaman tas bisa dibeulah

Periode validitas

12 bulan

Panyimpenan

Nyimpen dina suhu kamar normal.Tetep wadahna disegel pageuh.

Aplikasi

1) Dina aplikasi kosmetik, deodorizing hartosna ngaleungitkeun atanapi nyegah bau anu teu pikaresepeun.Uyah séng tina asam ricinoleic mangrupakeun zat aktif deodorizing pohara efektif.Éféktivitas séng ricinoleate dumasar kana ngaleungitkeun bau;eta ngiket zat odorous pikaresepeun dina cara sapertos nu aranjeunna henteu deui perceivable.Bisa dilebur babarengan jeung komponén oily séjén tina fase minyak, preferably dina 80°C/176°F.Emulsify sakumaha biasa.Tingkat pamakéan has nyaéta 1,5-3%.Pikeun pamakéan éksternal wungkul.

2) widang Industri, Deodorant iteuk atawa deodorant tipe emulsion.

3) Produk ieu dipaké dina cet tinggi-grade, utamana cet mirah, cet antirust boga hadé-pangaruh ngagunakeun produk ieu, jalan nyirian cet bakal meunang leuwih atra lamun make buah séng asam ricinoleic ieu; Ditambahkeun ku 0,5% - 0,5% dina palapis nu.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami