Aakku Ngeunaan Kami - Suzhou Springchem International Co., Ltd.
he-bg

Tentang Kami

Ngeunaan Springchem

Suzhou Springchem International Co., Ltd. parantos ngahususkeun dina panalungtikan sareng pamekaran sareng produksi fungisida kimia sapopoé sareng bahan kimia sanés ti saprak 1990s.Pabrik kami ayana di propinsi Zhejiang.Simkuring gaduh basa produksi sorangan kimia sapopoé sarta bactericide sarta mangrupakeun perusahaan tinggi-tech nasional jeung R & D puseur rékayasa kota jeung test pilot base.We kungsi dileler salaku "The best cost-control supplier" ku akun konci.Produk urang geus dijual di domestik jeung mancanagara, sababaraha runtuyan produk urang boga gawé babarengan alus kalawan loba usaha kawentar di Cina.Urang nyadiakeun leuwih ti finest,-kinerja tinggi bahan baku kimiawi, kami nyadiakeun kaahlian nu culminated leuwih taun panalungtikan sarta pamekaran dina produksi, suplai jeung aplikasi.Kami ngahasilkeun rupa-rupa produk anu tiasa dianggo dina perawatan pribadi sareng industri kosmetik, sapertos perawatan kulit, perawatan rambut, perawatan lisan, kosmetik, beberesih rumah tangga, deterjen sareng perawatan cuci, rumah sakit sareng beberesih institusional umum.

about_video_img

Penilaian Dampak Lingkungan (EIA)

Kami parantos nampi formalitas produksi lengkep.Sadaya produksi sareng operasi sah sareng dipercaya.
Kami ngagaduhan sadaya persetujuan ngeunaan Kasalametan Gawé: Lisensi Produksi Kasalametan sareng Sertipikat Standardisasi Kasalametan Gawé.
Kami ngagaduhan Persetujuan Perlindungan Lingkungan: Ijin Pelepasan Polusi Propinsi Zhejiang.

about_img2
about_img3
about_img4

Kontrol Kualitas Sareng Uji Nangtang

Kami ngadegkeun reputasi kami dumasar kana kapercayaan yén konsistensi dina kualitas penting.
Dina laboratorium QC urang sorangan urang boga set lengkep program kontrol mikroba.
Percobaan antisepsis dilaksanakeun ku simulasi kaayaan sabenerna.
Analisis mikroba produk goréng ogé sayogi.

1127_img3
1127_img4
1127_img1

Sertipikat Honor

Kami dilélér salaku perusahaan téknologi luhur propinsi Zhejiang kami rengking ku National Credit Evaluation Center sareng National Investigative Statistic Trade Association salaku Grade AAA Trust Enterprise di China Building Material Trade. parusahaan ka ngembangkeun gancang.

about_hor1

ISO14001

about_hor2

OHSMS18001

about_hor3

ISO9001

Prosés sajarah

Grup musim semi kahareup bakal terus-terusan ningkatkeun merek, pamasaran sareng jasa.

-1998-

Pabrik urang diadegkeun, sarta jadi pamimpin dina widang bubuk palapis aditif di Cina dina 5 taun, ngawengku wewengkon ékonomi utama di Cina jeung Asia Tenggara.

Ngadegkeun puseur R&D.

-2000-

-2005-

Saatos pangwangunan koperasi lima taun sareng grup R&D, Urang ngadegkeun basis produksi séri fungisida kimia sapopoé profésional, sapertos Allantoin jsb.

A anyar 100% Ékspor Unit berorientasi: Suzhou Springchem International Co., Ltd geus di operasi caket dieu Shanghai.Taking muatan pinuh ku bisnis impor-ékspor.

-2009-

-2013-

Éksplorasi kana bahan kimia khusus, sapertos BIT jsb sareng sanyawana.

Hiji garis produksi meunang pangajén tina volume jualan badag na, sarta hiji produk geus meunang panghargaan: "pangalusna supplier ongkos-kontrol" ti hiji akun konci.

-2016-

-2018-

Perayaan ulang taun ka-10.

11 Hadirin pameran dagang anu diayakeun di Thailand : In-cosmetic

-2018-

-2019-

Pausahaan luar negeri diadegkeun di London.