he-bg

Kaunggulan tina sistem majemuk pengawet

Pangawétmangrupakeun aditif pangan indispensable dina industri pangan, nu bisa éféktif ngahambat baranahan mikroorganisme sarta nyegah spoilage dahareun, sahingga ngaronjatkeun umur rak produk.Kiwari, loba pamakéna boga salah paham tangtu bahan pengawet, pengawet digolongkeun kana "daftar goréng", dina dasarna, pengawet mangrupakeun zat non-gizi exogenous, jumlahna kudu uphold prinsip teu make atawa ngagunakeun kirang.Kahiji, pengawet anu aman dina wates pamakéan, sarta masalah pangpentingna konsumén teu keuna;kadua, bahan pengawet bisa mere genah dahareun jeung nikmat terus, sarta kurangna bahan pengawet mangrupakeun karugian pikeun konsumén.Ku alatan éta, pengawet anu ngadeukeutan ka kabutuhan pasualan, ngungudag leuwih efisien, ngaliwatan ngurangan optimasi, empowering gizi sarta cara séjén pikeun ngaronjatkeun nilai aplikasi.
Kaunggulan tina sistem majemuk pengawet:
① Ngalegaanantibakterispéktrum
②Ningkatkeun khasiat ubar
③Polusi anti sekundér
④ Ningkatkeun kaamanan
⑤ Nyegah mecenghulna résistansi ubar
Métode panyusun bahan pengawet umumna kieu:
① Compounding tina pengawet jeung mékanisme aksi béda.Metoda sanyawa ieu sanes tambahan basajan tina efficacy, tapi biasana hubungan multiplication, nu bisa greatly ngaronjatkeun efficacy antiseptik tina pengawet.
② Compounding tina pengawet jeung kaayaan lumaku béda.Metoda compounding ieu bisa nyadiakeun rentang lega panyalindungan korosi kana produk.
③Ieu cocog pikeun compounding pengawet mikroorganisme béda.Metoda compounding ieu utamana pikeun ngalegaan anti spéktrum sistem anti korosi, sarta éta métode paling ilahar dipake keur desain sistem anti korosi tina kosmétik sapopoé.
Eta sia reminding yén nalika compounding, perhatian kudu dibayar ka kolokasi lumrah tina pengawet, sarta perhatian kudu dibayar ka Ngahindarkeun interaksi antara pengawet, sarta dina waktos anu sareng, nengetan sipat antibakteri spéktrum lega sanggeus compounding.Sapertos PE91, PE73, Phenoxyethanol (CAS No.122-99-6) jeung Étilhéksilgliserin (CAS No.. 70445-33-9) jeung sajabana.


waktos pos: Feb-23-2022