he-bg

Wipes antiseptik

Wipes leuwih rentan ka kontaminasi mikroba ti produk perawatan pribadi has sahingga merlukeun konsentrasi luhurbahan pengawet.Sanajan kitu, ku ngungudag konsumén 'dina produk mildness, pengawet tradisional kaasupMIT&CMIT, formaldehida sustained-release, paraben, komofénoksiétanolgeus dilawan ka varying derajat, utamana dina orok wipes pasar.Salaku tambahan, dina taun-taun ayeuna, kusabab tekenan kana panangtayungan lingkungan sareng pamekaran sustainable, beuki seueur merek anu ngarobih kana lawon anu langkung alami.Parobihan ieu sadayana nyababkeun tangtangan anu langkung luhur pikeun ngawétkeun wipes baseuh.Wipes baseuh tradisional lawon non-anyaman ngandung poliéster jeung viscose, nu ngahalangan anti korosi.Serat viscose langkung hidrofilik, sedengkeun serat poliéster langkung lipofilik.Sareng deuihDMDM H, Seuseueurna pengawet anu biasa dianggo langkung lipofilik sareng gampang diserep ku serat poliéster, nyababkeun henteu cekap konsentrasi panyalindungan pengawet pikeun serat viscose sareng bagian fase cai, ningkatkeun serat viscose sareng cai.Bagian fase cai hese pikeun nyegah korosi, anu ngabalukarkeun kasusah anti korosi tina wipes baseuh.Sacara umum, serat viscose sareng wipes baseuh serat alam sanésna langkung hese pikeun nyegah korosi tibatan tisu basah serat kimia.
Gambar 1: Rumus dasar tisu basah

Gambar 2: Cairan murni sareng tisu baseuh anu ngandung lawon tantangan pangawét ngabandingkeun grafik ékspérimén