he-bg

Solusi

  • Textile

    Tekstil

    Urang kalibet dina téhnologi kontrol mikroba héjo aman anti baktéri, pengawet, preventives mildew pikeun tékstil.
    Maca deui
  • Leather

    Kulit

    Urang kalibet dina téhnologi kontrol mikroba héjo aman anti baktéri, pengawet, preventives mildew pikeun Kulit.
    Maca deui
  • Water Treatment

    Pangolahan cai

    Urang kalibet dina téhnologi kontrol mikroba héjo aman anti baktéri, algaecides pikeun pengobatan cai.
    Maca deui
  • Bamboo and Wood

    Awi jeung Kai

    Urang kalibet dina téhnologi kontrol mikroba héjo aman tina pengawet, preventives mildew pikeun kai.
    Maca deui
  • Coating and Painting

    Palapis jeung Lukisan

    Urang kalibet dina produk ramah lingkungan efisien preventif mildew pikeun palapis jeung Lukisan
    Maca deui
  • Reliable Contract Manufacturing 75% Alcohol Wipes OEM From Sprchemical

    Manufaktur Kontrak Dipercaya 75% Alkohol Wipes OEM Ti Sprchemical

    Kami senang ngabagéakeun mitra bisnis anyar pikeun nyiptakeun Alkohol Wipes OEM anjeun sorangan dina merek anjeun.Kami nyayogikeun anjeun Wipes Alkohol kualitas luhur atanapi Wipes Antibakteri dina harga anu lumayan.Urang terang wipes urang jero jeung kaluar.Tim R&D kami siap ngadangukeun ideu anjeun sareng nyiptakeun uniq ...
    Maca deui
  • Do’s and Don’ts When Using Leather Anti-Bacteria Agents For Cleaning Leather

    Anu Dilakukeun sareng Dilarang Nalika Nganggo Agén Anti Baktéri Kulit Pikeun Ngabersihan Kulit

    Produk kulit umumna dipikanyaho bergaya, modis sareng gampang dianggo pikeun sagala rupa kaperluan.Leuwih ti kitu, umur panjang maranéhanana ogé ngajadikeun kulit pilihan luhur pikeun sabagéan ageung jalma anu peryogi hal trendi tur gampang pikeun mulasara.Sanajan kitu, hiji tantangan utama kalawan mater kulit ...
    Maca deui